Има видеозапис, който показва как Димитър Султин напада и удря пред

...
Има видеозапис, който показва как Димитър Султин напада и удря пред
Коментари Харесай

Видео показва как бият охранител пред пловдивска болница

Има видеозапис, който демонстрира по какъв начин Димитър Султин атакува и удря пред длъжностен вход на УМБАЛ " Пловдив " охранителя Иван Ячев . Това описа през днешния ден в Районния съд пред камерата на Plovdiv24.bg потърпевшият.

Инцидентът е станал на 29 октомври 2020 година, а срещу 60-годишния Димитър Султин е повдигнато обвиняване, че по хулигански подбуди е предизвикал лека телесна щета, изразяваща се в повърхностна контузия на части от главата - охлузвания и оток на лицето, на служителя от охранителна компания Иван Ячев. За сходно действие законът планува отнемане от независимост до 1 година или пробация.

" Има видеозапис от случая. Когато този запис се откри, че е достоверен и не е манипулиран, считам, че делото е съвсем позволено. Този запис демонстрира удар с бутилка от Султин върху мен, удар с пестник и прилепяне в ъгъла на вратата ", съобщи потърпевшият.

" Може да запишете, че няколко дни след случая Султин е ходил при директния ми шеф и е предложил сума, с цел да приключа делото. Тогава се обадих на следователя в полицията, който ми сподели, че делото не може да се приключи, тъй като към този момент е формирано досъдебно произвеждане. Аз не позвъних на моя шеф, а идващия ден той отново ме потърси по телефона и тогава аз отхвърлих тази сума ", описа още пред камерата на Plovdiv24.bg Иван Ячев. 

По време на днешното съвещание на съда бе прочетена информация от Районна прокуратура, която удостоверява, че все още против Димитър Султин има две неприключили наказателни производства - едното от 2012 година, а другото - от 2020 година Затова делото ще се гледа по общия ред, а на идващото заседание  на 18 януари от 14,00 часа ще бъдат изслушани двама очевидци.

Гледайте в прикаченото видео какво още сподели пред нашата камера потърпевшият Иван Ячев!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР